Functies

DOEBALOE is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en complete applicatie voor dataopslag en -beheer. De software is ontwikkeld met behulp van de allernieuwste technieken. DOEBALOE bevat alle functies die nodig zijn om digitale media veilig op te slaan, efficiënt te beheren en gecontroleerd beschikbaar te stellen.

Downloaden

Bestanden kunnen snel en gemakkelijk met DOEBALOE worden gedownload. Je moet er natuurlijk wel toestemming voor hebben...

Statistiek

Met een paar muisklikken stel je tal van rapportages samen: welke foto’s werden het meest bekeken, welke het minst? Welke groepen raadpleegden het vaakst DOEBALOE, welke het minst.

Watermerk

Een tekst of afbeelding kan in een handomdraai als watermerk aan bestanden worden toevoegen. Zo kun je aangeven, bijvoorbeeld, dat er copyright van toepassing is.

Tags

Door middel van tags zijn de digitale bestanden gemakkelijk en snel te doorzoeken en is de data eenvoudig te sorteren.

Meertalig

DOEBALOE is in meerdere talen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Uploaden

Of het nu om jpg, bmp, png of mp4-bestanden gaat, in principe kunnen alle bestandstypen met DOEBALOE worden geüpload, snel een eenvoudig.

Gebruikersbeheer

In DOEBALOE is het makkelijk je gebruikers te beheren en de juiste toegang te verlenen op mappen.

Review

Zijn de bestanden geschikt voor publicatie of niet? Met de review-functie controleer je geüploade bestanden voordat ze worden gepubliceerd.