Over ons

DOEBALOE is een innovatief en kostenbesparend concept waarmee data veilig (buiten de cloud) kan worden opgeslagen, beheerd en aan specifieke doelgroepen gedistribueerd. DOEBALOE wordt gebruikt op scholen, verenigingen maar ook in het bedrijfsleven. DOEBALOE is ontwikkeld door Tumbili automatisering.

Tumbili Automatisering ontwikkelde ook TUMbase, software voor het beheer van IT-systemen. Met TUMbase registreert u alle belangrijke informatie over hard- en software in uw organisatie en bent u in staat om deze efficiënt te beheren. Het succes van TUMbase is vooral te danken aan de flexibiliteit van de software, de gebruiksvriendelijkheid en de ongekende rapportagemogelijkheden. TUMbase is CMDB-software, aangevuld met zeven modules (onder meer ‘incidentbeheer’, ‘wijzigingsbeheer’ en ‘licentiebeheer’). Meer informatie is te vinden op www.tumbase.com.

Tumbili Automatisering biedt gebruiksvriendelijke en kostenbesparende software waar elke organisatie beter van wordt. Benieuwd hoe Tumbili uw organisatie kan verbeteren? Bel ons 035 7510449 of stuur ons een e-mail; info@tumbili.nl.